Pensioen voor de werknemer

“Hoe regel ik een goed pensioen voor mijn personeel?”  
De werkgever heeft behoefte aan goed pensioenadvies. Daarnaast wil een werknemer ook geïnformeerd en geadviseerd worden over zijn pensioen.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt sinds 1 januari 2012 kwaliteitseisen aan de bedrijfspensioenadviseur. CenterAdvies voldoet volledig aan deze vergunningseisen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij in staat zijn om u professionele uitleg te geven over wat een bedrijfspensioenregeling inhoudt en hoe een bedrijfspensioen geregeld moet worden. Desgewenst geven wij een (korte) presentatie aan u en/of uw personeel om in heldere en duidelijke taal uit te leggen hoe een bedrijfspensioen werkt.Ons onderscheidend vermogen is dat wij als absoluut onafhankelijke bedrijfspensioenadviseur weten wat er te koop is in pensioenland en vrij zijn om in opdracht van u op zoek te gaan naar de pensioenuitvoerder met de beste ‘prijs/prestatie verhouding’.  Dit kan u als werkgever veel geld besparen of u als werknemer een beter pensioen opleveren.

Recent nog is door ons een bedrijfspensioencontract omgezet en overgebracht naar een andere bedrijfspensioenverzekeraar, omdat daar de premie 20% lager was tegen dezelfde afspraken. Kortom: door onze ‘dwarse denkers’ opvatting regelen wij voor u een beter bedrijfspensioen. Een dergelijk bedrijfspensioen kenmerkt zich door lagere kostenopslagen en inhoudingen, waardoor er meer rendement gemaakt wordt met hetzelfde geld.

 Maak vrijblijvend een afspraak om in overleg met ons een passend antwoord te kunnen geven op uw bedrijfspensioenvragen.

  Tips & Tricks beleggingsadviesBereken uw voordeel
Onafhankelijk advies
Hypotheek Service Abonnement